kerti_diszcsap

Sziklakert Ára

Sziklakert Árajánlat ITT !..

A sziklakert ára négy fő dologból tevődik össze, és ezeket fontossági sorrendben adjuk meg:

1. Mekkora lesz maga a sziklakert?

2. Milyen típusú kőből szeretnénk megoldani, mert itt nagy különbségek lehetnek kőfajta és kőfajta között,

3. Milyen növényekkel kívánjuk beültetni, ezek mekkora méretben lesznek megvásárolva, tehát tulajdonképpen milyen növénykompozíciót szeretnénk

4. Milyen a kertünk adottsága, helyzete és azon belül hova lesz építve.

Kőminták

Kőminták

Amennyiben a sziklakertépítésről, mint szolgáltatásról beszélünk, akkor általábanvéve azt lehet mondani, hogy 9-14000Ft/négyzetméter áron szokott lenni az ára anyag- és munkadíjjal együttesen. Ez némiképp változhat, de nagymértékben nem. Ha nagyon extra igényeink vannak, akkor persze egészen eltérő is lehet, úgyhogy mondhatnánk, hogy a határ a csillagos ég. De nagy átlagban a fentiek érvényesek.Ma, az internet korában már azt is megteheti a tisztelt tulajdonos, illetve a kedves megrendelő, hogy utánanéz a kövek árának, a növények költségének és így nagyságrendileg le tudja ellenőrizni, hogy korrekt-e a kertépítő ajánlata. Ha a tulajdonos maga szeretné megvalósítani a sziklakert megépítését, akkor először is érdemes megkeresnie lerakatokat, ahol a köveket meg tudja vásárolni, valamint kertészeteket, ahonnan a növények beszerezhetők.

KÉRJEN VILLÁMÁRAJÁNLATOT  – Tel: 70 274-5588

A sziklakerti kővásárlás – nál szem előtt kell tartani, hogy rengeteg lerakat foglalkozik kövek forgalmazásával, és igen eltérő lehet az árképzésük. Leginkább a Pilis környékén tanácsos érdeklődni, mert itt elég jó áron hozzájuk lehet jutni, ugyanis a közelben vannak a kőfejtők, ahonnan ők is hozatják. A lerakatokon belül megtalálható ömlesztve, leborítva vagy az utóbbi időben népszerűvé vált formában raklapokon körbekerítve, szállításra készen. Akármelyik esettel találkozunk, meg kell vizsgálni az egyes darabokat, hogy valóban egy fajtából vannak-e, mert lehet több színre nagyon hasonló úgy egymásra borítva, de közben meg más anyagból való, a különböző fajta kövek egymással keverése pedig nem megengedhető a sziklakert építése során.

A növényvásárlásnál egyszerűen csak keressünk egy megbízható kertészetet, ahol hozzáértő munkatársak segítenek kiválasztani a mi kertünkbe leginkább illő sziklakerti növényeket, és kérjük meg őket, hogy a különféle igényű példányokat egymástól elkülönítve adják oda nekünk, lehetőség szerint így is vigyük el, és akkor nem lesz gondunk azzal, hogy melyik hová is való?